Η ιστορία  της ILEP- CryoTech από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα σε μορφή χρονοδιαγράμματος. Παρουσιάζεται η εξέλιξή μας στο χώρο του κλιματισμού και οι συνεργασίες που αναπτύξαμε και εξακολουθούμε να διατηρούμε.

 

1988 Ίδρυση της ΗΛΕΠ Α.Ε. από την μετατροπή της ΗΛΕΠ ΕΠΕ σε Α.Ε.
1991 Ξεκινά η συνεργασία με τον Ιταλικό οίκο κατασκευής κλιματιστικών Autosystem, του οποίου τα προϊόντα αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διάθεση για την Ελληνική αγορά.
1995 Ξεκινά η συνεργασία με τον Αμερικανικό οίκο κατασκευής κλιματιστικών Clardy Climate Systems του οποίου τα προϊόντα αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διάθεση για την Ελληνική αγορά.
1997 Ξεκινά η συνεργασία με τον Ιταλικό οίκο κατασκευής κλιματιστικών Denver - Autoclima του οποίου τα προϊόντα αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία και διάθεση για την Ελληνική αγορά.
1999 Ξεκινά η συνεργασία με τον οίκο κατασκευής κλιματιστικών Cooltemp PTY LTD Αυστραλιάς του οποίου τα προϊόντα αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διάθεση για την Ελληνική αγορά.
2000 Ξεκινά η συνεργασία με τον Ιαπωνικό οίκο κατασκευής κλιματιστικών Unicla LTD του οποίου τα προϊόντα αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσωπεία και διάθεση για την Ελληνική αγορά.
2001- 2008 Ξεκινούν συνεργασίες με τις εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων, Ιάσων ΑΕΒΕ (αποκλειστική αντιπροσωπεία της Mitsubishi στην Ελλάδα), ΕΛΜΑ ΑΕΒΕ (αποκλειστική αντιπροσωπεία της Mazda στην Ελλάδα), Π. Πετρόπουλος (αποκλειστική αντιπροσωπεία της ISUZU στην Ελλάδα), Ν. Ι Θεοχαράκης (αποκλειστική αντιπροσωπεία της NISSAN στην Ελλάδα), Π. Κοντέλης ΑΕΒΕ (αποκλειστική αντιπροσωπεία της IVECO στην Ελλάδα), Citroen Hellas ΑΕΒΕ (αποκλειστική αντιπροσωπεία της Citroen στην Ελλάδα), Fiat Auto Hellas ΑΕΒΕ (αποκλειστική αντιπροσωπεία της Fiat στην Ελλάδα).
2008 Ολοκληρώνεται η πιστοποίηση των διαδικασιών ποιότητας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πρότυπου ISO 9001:2008.
2008 Ξεκινάνε εξαγωγές σε Βέλγιο, Ισπανία, Ισραήλ, Κύπρο και Σουηδία.
2009 Ξεκινά η συνεργασία με τον Ιταλικό οίκο κατασκευής ισοθερμικών μονώσεων Belplast / New Royal Plasic του οποίου τα προϊόντα αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία και διάθεση για την Ελληνική αγορά.
2010 Ξεκινά η συνεργασία με τον οίκο κατασκευής κλιματιστικών ALEX ORIGINAL Ισραήλ του οποίου τα προϊόντα αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία και διάθεση για την Ελληνική αγορά.
2011 Ξεκινά η διάθεση ψυκτικών μηχανημάτων των οίκων ALEX ORIGINAL και Autoclima για την μεταφορά ευπαθών προϊόντων.
2012 Ξεκινούν συνεργασίες με τις εταιρείες Toyota Material Handling διανομέα περονοφόρων TOYOTA και KALMAR για την βαλκανική, Σαραντόπουλος διανομέα περονοφόρων Mitsubishi και Hyster.
2014 Ξεκινά συνεργασία με την DENSO Europe ως πρώτο πανευρωπαϊκά συνεργείο για την εξέλιξη δικτύου εξειδικευμένων επαγγελματιών συντήρησης και επισκευής κλιματιστικών αυτοκινήτων με ανταλλαγή τεχνογνωσίας ατενίζοντας με αισιοδοξία τον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό και τις παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις.

 

- Εξωτερική όψη του συνεργείου μας το 2002 -