Στην ILEP- CryoTech αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ψυκτικών μηχανημάτων που μπορείτε να διαλέξετε με την βοήθεια των τεχνικών μας, οι οποίοι θα σας συμβουλέψουν για την πιο κατάλληλη για εσάς και σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επιθυμείτε επιλογή. Στον κλάδο μεταφοράς ευπαθών προϊόντων γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι τα αγαθά σας να φτάνουν στον προορισμό τους ανέπαφα, σε άριστη ποιότητα και πάντα φρέσκα! Λαμβάνοντας υπόψη λοιπόν την νομοθεσία περί τη μεταφορά ευπαθών προϊόντων υπό ελεγχόμενες/ σταθερές θερμοκρασίες, το ευέλικτο τμήμα υπηρεσιών και ανταλλακτικών μας αναπτύχθηκε και προσαρμόστηκε στις ανάγκες της αγοράς, δίνοντας έμφαση στην προμήθεια και εγκατάσταση ψυκτικών μηχανημάτων μεταφοράς.

Στην ILEP- CryoTech για τον λόγο αυτό διαθέτουμε ψυκτικά μηχανήματα κατάλληλα για τις περισσότερες εφαρμογές, με την γκάμα των προϊόντων μας να  περιλαμβάνει ψυκτικά μηχανήματα οροφής 1000 – 4000 W με ή χωρίς σύστημα Stand By μονοφασικά 220 V ή τριφασικά 380 V, αλλά και ψυκτικά μηχανήματα εσωτερικά που δεν επηρεάζουν τις εξωτερικές διαστάσεις του οχήματος μεταφοράς. Επιπλέον, διαθέτουμε ειδικές λύσεις για την μεταφορά φαρμακευτικών προϊόντων όπου σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία είναι απαραίτητο να μεταφέρονται σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες για να μην αλλοιώνονται.

Συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής και διαθέτουμε μεγάλη πείρα στις τοποθετήσεις ψυκτικών μηχανημάτων. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις στις απαιτήσεις συντήρησης και κατάψυξης, καθώς ο μεγάλος αριθμός των ευχαριστημένων πελατών μας αποτελεί εγγύηση για την ικανοποίηση των αναγκών σας. Ειδικότερα αναλαμβάνουμε:

  • Την τοποθέτηση ψυκτικών μηχανημάτων για οχήματα μεταφοράς ευπαθών προϊόντων με προδιαγραφές συντήρησης σε κλειστά φορτηγά ελαφριά και μεσαία.
  • Την τοποθέτηση ψυκτικών μηχανημάτων για οχήματα μεταφοράς ευπαθών προϊόντων με προδιαγραφές συντήρησης σε φορτηγά με ψυκτικό θάλαμο.
  • Την τοποθέτηση ψυκτικών μηχανημάτων για οχήματα μεταφοράς ευπαθών προϊόντων με προδιαγραφές κατάψυξης σε ελαφριά κλειστά φορτηγά.
  • Την τοποθέτηση ψυκτικών μηχανημάτων για οχήματα μεταφοράς ευπαθών προϊόντων με προδιαγραφές κατάψυξης σε φορτηγά με ψυκτικό θάλαμο.